VINN BILJETTER TILL PLAN B I LONDON

Soul, starka influenser av Hip-Hop och  pophooks är alla ingredienser i Plan B’s nya singel ”She Said”. Låten har redan lyckats etablera sig ordentligt på topplistorna i England och förväntningarna kring Plan B fortsätter att växa. Nu har du och en vän chansen att vinna 2 biljetter till iTunes festivalen i London den 26 juli för att se honom live. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skapa din egen Spotify playlist innehållande minst 3 av dina favoritlåtar från Plan B’s senaste skiva och bifoga länken till oss här på tävlingssiten. Vinnaren är den som lyckas få flest subscribers till sin lista innan slutdatumet för tävlingen varit.
Lycka till!

Tävlingsregler

För att du ska ha chans att vinna vill vi vara säkra på att du verkligen gillar Plan B och har Spotify Premium. Svara på frågorna nedan och uppge ditt användarnamn på Spotify.

När du tävlar börjar du även prenumerera på Plan B's nyhetsbrev. Läs Warner Musics sekretesspolicy. Tävlingen avgörs söndagen den 14 juni. Vinnare meddelas per telefon eller email.

E-mail:
Förnamn:
Efternamn:
Mobilnummer:
Spotify användarnamn:
Länk till playlist:

Plan B Spotify