Vinn biljetter till exklusiv spelning med Marina and the Diamonds

Den 5 mars kommer Marina and the Diamonds till Stockholm och gör en exklusiv spelning på Södra bar. 2009 blev ett fantastiskt år för Marina and the Diamonds. Efter att ha spenderat året med att skaffa sig erfarenhet samt profilera sig i musikbranschen med ett pärlband briljanta singlar och EP:n (Obsessions, The Crown Jewels EP och Mowgli’s Road), kreativa, unika videor samt inte att förglömma ha spenderat hela sommaren spelandes på varenda festival i England värd namnet är Marina perfekt förberedd för att kliva in i den absoluta popeliten med debutalbumet The Family Jewels.

Albumet har blivit hyllat av alla de största kritikerna i England. Bland annat gav tidningen NME plattan en 9:a i betyg.

Tävlingsregler

För att du ska ha chans att vinna vill vi vara säkra på att du verkligen gillar Marina och har Spotify Premium. Svara på frågorna nedan och uppge ditt användarnamn på Spotify. Tänk även på att du måste vara 18 år för att komma in på Södra bar.

När du tävlar börjar du även prenumerera på Marina and the Diamonds nyhetsbrev. Läs Warner Musics sekretesspolicy. Tävlingen avgörs onsdagen den 3:e mars. Vinnare meddelas per telefon eller email och står själv för eventuella resor och boende.

E-mail:
Förnamn:
Efternamn:
Mobilnummer:
Spotify användarnamn:
Marina har rötter i 2 länder, Wales är det ena. Vilket är det andra?
Grekland
Polen
Danmark
Vad heter Marina and the Diamonds senaste singel?
Higher
Hollywood
Bad Romance

Marina and the Diamonds Spotify